Wat is verpanden?

Wat is verpanden?

Als je verpand verruil je jouw eigendom tijdelijk voor geld. Dit houd in dat je tijdelijk een object van waarde verpand in ruil voor geld en je object na een afgesproken periode weer op kan halen. Gedurende deze periode wordt het object veilig gestald. En kun je met het verkregen geld je rekeningen betalen.

Het verpanden van spullen komt steeds vaker voor. Denk hierbij aan mensen die snel geld nodig hebben en in het bezit zijn van een auto, motor, boot, camper of ander object van waarde. jeautoverpanden.nl biedt hierin de oplossing. Want met je bezittingen kun je over het algemeen geen rekeningen betalen. Wij van jeautoverpanden.nl bieden je de mogelijkheid om je bezit tijdelijk te verpanden met de mogelijkheid deze later weer op te halen. Ook doen wij geen BKR check zodat wij voor iedereen toegankelijk zijn.

Hoe werkt verpanden?

Door snel safe en simpel ons aanmeldingsformulier in te vullen krijg je direct een passend aanbod van ons. Je vult hier in wat je wilt verpanden, hoeveel geld je nodig hebt en voor hoe lang je je bezit wilt verpanden. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen nemen we contact met je op om samen tot een overeenkomst te komen.

Als je besluit je object te willen verpanden voor het overeengekomen bedrag kan een afspraak gemaakt worden voor de levering en de betaling. De betaling kan volledig naar wens contant of met een spoedoverboeking per bank. Zodra je weer over voldoende geld beschikt kan je binnen de afgesproken termijn je object ophalen.

Neem contact op voor vragen

Is het nog niet helemaal duidelijk voor je hoe het precies in zijn werk gaat, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons.