fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Wat is verpanden?

Direct geld als u het nodig heeft

Uitleg over verpanden van uw auto?

Verpanden is een populaire mogelijkheid om je auto te belenen. U leent geld en de auto die u aanbiedt, dient als onderpand. U verkoopt als het ware uw auto aan ons, maar hebt wel het recht om uw auto terug te kopen. Het voordeel is dat met verpanding uw auto niet van eigenaar wisselt zoals dit bij verkoop wel het geval is. U leent uw auto uit voor minimaal 60 dagen. Om uw auto weer terug te krijgen, betaald u het geleende bedrag terug en de rente over dit bedrag.

U kunt het zien als een lening waarbij u niet naar een bank hoeft waar u door een hele kredietcheck zou moeten gaan. De auto dient als onderpand en dat is voldoende. Er wordt ook geen BKR toetsing gedaan. Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw auto te verpanden en te blijven rijden als deze als onderpand dient. Dit heet Sale & Leaseback.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor verpanden van uw auto of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het verpanden van uw auto is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.